Norwegian competition

Vi lanserer medlemskap og trenger din hjelp!

Bli medlem og vinn zero waste kit eller WSH merch.

Vi er en organisasjon som samarbeider og jobber med mange ulike organisasjoner og saker, og vi har lenge tenkt at vi ikke trenger et eget medlemskap i tillegg til de medlemskapene de vi samarbeider med allerede har. Dette har vi derimot forandret mening på, etter vi har sett hvor mye det kan hjelpe oss å oppnå mer for sakene vi kjemper for. Spesielt fordi vi som en nylig etablert organisasjon har muligheten til å få noe som heter etableringsstøtte, dersom vi får nok hjelp av dere og klarer å skaffe 300 medlemmer under 26 år innen 15 september.

Denne støtten hadde resultert i at vi kunne utrettet utrolig mye mer innenfor det vi kjemper for: Miljøvern, dyrs rettigheter og menneskerettigheter. WSH drives 100% frivillig, alle pengene går direkte til saken. Noen eksempler på hva vi har gjort hittil er: Nasjonale søppelryddingsaksjoner (#plukkenpose), «Erklær Klimakrise nå!» kampanje, demonstrasjoner, informasjonsarbeid ++.

For å takke dere ekstra for hjelpen, har vi satt i gang en konkurranse med 20 premier som du har mulighet til å vinne dersom du blir medlem!

Alt du trenger for å delta:
▪️Bli medlem 

Send oss gjerne en email til mail@worldsavinghustle.com eller kommenter på vår Facebook post om hva du vil ha; Zero waste kit eller WSH t-skjorte.

Link til medlemskap: https://wsh.wildapricot.org/ 
Eller på Vipps nr: 530786 (under kjøp og betal i Vipps appen)

Du kan delta frem til 1.september klokken 15:00, etter dette vil vinnere bli kontaktet.

Ta gjerne kontakt med venner som bryr seg om de samme «redde verden» verdiene!

 
 


YOur support matters

100% of all donations go towards our actions and development.

Become a member?
Give a gift or
buy WSH clothing?

Go to our membership website: www.wsh.wildapricot.org

Vipps: 530786
Kontonr: 1506.11.59395
Paypal:
paypal.me/WorldSavingHustle

***************************************

If you want to support us as a company, to supply us with ethical and environmental friendly products or services, contact us through mail@worldsavinghustle.com

Thanks to our friends and supporters at:
VEGANLIFE
FRONT
HOLD NORGE RENT